Adataink

Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium
OM azonosító: 031 598
Intézményvezető:
Rázsi Botond
 

web:
http://www.szilagyi-eger.hu

titkárság email:

eszeg@eszeg.sulinet.hu

 

001 feladatellátási hely: gimnázium

3300 Eger, Ifjúság út 2.

Központi telefonszám:
+36 36 324-808

Intézményvezető-helyettesek:
Árvai Hilda,
Barczai Tünde

 

002 feladatellátási hely: kollégium

3300 Eger, Mátyás király út 62.

Központi telefonszám:
+36 36 410-573

Kollégiumvezető:
Dudás Mátyásné

 

 

FENTARTÓI ADATOK:

Fenntartó: Egri Tankerületi Központ

Fenntartó címe: 3300 Eger, Bem tábornok utca 3.

Telefonszám: 36/795-230

E-mail: eger@kk.gov.hu

Honlap: http://kk.gov.hu/eger

Képviselő:
Ballagó Zoltán igazgató

Telefonszáma: 30/626-6280

E-mail:
zoltan.ballago@kk.gov.hu

A Szilágyis Alapítvány ballagási jutalmában részesültek:

 

Apró Péter 12.c

Kitűnő tanuló, magatartása, szorgalma példamutató. A Mátrai Tibor Megyei Fizikaversenyen 6., a Mikola Sándor Fizikaverseny megyei fordulóján 3. helyen végzett. A Palotás Matematikaverseny 6. helyezettje, a Bolyai Matematikaverseny területi 10. helyezett csapatában is tagja volt. A Zrínyi Ilona matematikaverseny megyei fordulóján csapatban 1., egyéniben 6. helyezett volt. Tagja volt az iskola röplabda csapatának, a csapat a Diákolimpián országos 2. helyen végzett. Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

Bacsó László 12.a
Kitűnő tanuló. 10. osztályban a Savaria történelemverseny megyei fordulójába jutott. A 11-12. évfolyamon a Rákóczi Szövetség „Gloria Victis” Kárpát-medencei Történelemversenyén csapatával a 12. helyet szerezte meg. A Case Solvers Hungary és a Mathias Corvinus Collegium által meghirdetett Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyen történelem tantárgyból csapatával régiós első helyet szerzett és a verseny döntőjébe jutott. Középfokú nyelvvizsgával rendelkezik angol nyelvből.

Balázs Máté 12.b
A tanulmányi eredménye végig kitűnő volt. Tehetségét elsősorban kémia és biológia tanulmányi versenyeken kamatoztatta. Az Irinyi János Kémia verseny megyei 3. helyezettje. A Fodor József országos biológia versenyen országos 13. helyezett. A Dr. Szentágothai János biológia versenyen országos döntőbe, a biológia OKTV második fordulójába jutott. A Lenkey Bajtársi Egyesület által szervezett Rákóczi fejedelem "EGERészése" városi középiskolás történelemversenyen az első helyezett csapat tagja volt. Német nyelvből középfokú nyelvvizsgája van.

Barta Jázmin 12.a
Kitűnő tanuló. A Savaria történelemverseny megyei fordulóba jutott 9. és 10. osztályban, ekkor 3. helyezést ért el. A Lajtha Néptáncegyüttes táncosaként az iskolai karácsonyi műsorok rendszeres szervezője, szereplője volt, de a városi ünnepségeken is képviselte a Szilágyit. Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgája van.

Dér-Herendovics Zsolt 12.a
A Rákóczi Szövetség „Gloria Victis” Kárpát-medencei Történelemversenyén csapatával a 12. helyet szerezte meg. A Case Solvers Hungary és a Mathias Corvinus Collegium által meghirdetett Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyen történelem tantárgyból csapatával régiós első helyet szerzett és a verseny döntőjébe jutott. Az osztályközösség legaktívabb tagja volt, kiváló szervező, ünnepségek, megemlékezések online műsorainak kreatív szerkesztője. Az angol nyelvből közép- és felsőfokú nyelvvizsgája van.

Dobos Kornél Zsolt 12.c
Matematikából a Palotás József Megyei Matematikaverseny 2. helyezettje volt. A Mátrai Tibor Megyei Fizikaversenyen és a Mikola Sándor Fizikaverseny megyei fordulójában is az 1. helyen végzett. A 2020/2021-es tanévben a matematika OKTV második fordulójába jutott, a fizika OKTV-n országos 11. helyen végzett. Osztálytitkárként aktív szerepet vállalt a közösség életében.

Gyarmati Flóra 12.a
Kitűnő tanuló. 10. osztályban az Országos spanyol nyelvű vers-és prózamondó verseny 18. helyezettje volt. A felsőbb évfolyamokon a Rákóczi Szövetség és Rákos Mezeje Egyesület 1956-os esszépályázatán a Kárpát-medencei 2., a Pannonhalmi Főapátság és a Rákóczi Szövetség Cultura Nostra pályázatán a Kárpát-medencei 10. helyet szerezte meg. A Rákóczi Szövetség „Gloria Victis” Kárpát-medencei Történelemversenyén csapatával a 12. helyen végzett. Középfokú nyelvvizsgával rendelkezik angol nyelvből.

Gyuró Daniella Judit 12.c
Jeles tanuló. A Magyar Tudományos Akadémia által hirdetett "Egy napom 2068-ban" című esszéíró pályázaton első helyezést elért alkotócsapat tagja volt. Az Agria Universitas Egyesület által meghirdetett "Fiatalok a nemzetközi kapcsolatokban" elnevezésű versenyen induló iskolai csapat tagjaként bejutott az országos döntőbe, ahol kiváló versenyzéssel a 6. helyen végzett. Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

Ivancsó Tamás 12.a
A Savaria történelemverseny megyei fordulójába jutott 9. és 10. osztályban. A 12. évfolyamon a Case Solvers Hungary és a Mathias Corvinus Collegium által meghirdetett Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyen történelem tantárgyból csapatával régiós első helyet szerzett és a verseny döntőjébe jutott. Az iskolai röplabdacsapattal 9-10-11. osztályban megyei 1. helyen végzett, az országos elődöntőn 2. ill. 3. helyezést ért el. Az angol nyelvből közép- és felsőfokú nyelvvizsgája van.

Körmendi Anna 12.a
Kitűnő tanuló. 9. és 10. osztályban a Savaria történelemverseny megyei fordulójába jutott, ahol 10.-ben a 4. helyen végzett. Az Édes anyanyelvünk nyelvhasználati verseny megyei fordulójában is képviselte iskolánkat. 11. évfolyamosként a magyar nyelv ápolásáért elnyerte a Gál Ildikó Tanítványainak Társasága jutalmát. 12.-ben magyar nyelvből az OKTV 2. fordulójába jutott. Középfokú nyelvvizsgája van angol nyelvből.

Kubis Gergő 12.b
Végig kitűnő volt a tanulmányi eredménye. Több éven keresztül a városi kollégiumok közötti szavalóverseny, valamint az Erzsébet napi szavalóverseny díjazottja. Az iskolai és a kollégiumi műsorok rendszeres szereplője. A Lenkey Bajtársi Egyesület által szervezett Rákóczi fejedelem "EGERészése" városi középiskolás történelemversenyen a csapatával első helyezést ért el. Kiemelkedő közösségi tevékenységéért 2020-ban elnyerte az Év Kollégistája címet. Német nyelvből középfokú nyelvvizsgája van.

Lebán Marcell 12.b

Az iskolai és a kollégiumi műsorok rendszeres szereplője. A kollégiumi költészetnapi versmondóverseny első helyezettje. A kollégiumok közötti sakkversenyen 4. helyezést, a sakk diákolimpia megyei fordulóján egyéniben 2. helyezést, csapatával 3. helyezést ért el. A biológia OKTV 2. fordulójába jutott. Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgája van.

Mogyoródi Hanna 12.b
Magatartása és közösségi munkája példamutató. Osztálytitkárként összefogta, munkájával nagyban segítette az osztályszintű rendezvények lebonyolítását. A rábízott feladatokat mindig időben és jól elvégezte. A Pódium Tánc- és Balettiskola növendékeként számos országos és nemzetközi versenyen ért el egyéniben és csapatával is kimagasló eredményt. A Táncpedagógusok Országos Szövetsége által megrendezett versenyen ifjúsági kortárs duett egyik tagjaként 1., míg egyéniben 2. helyezésben részesült. Angol nyelvből középfokú nyelvvizsgát szerzett.

Németh Dávid 12.c
Jeles tanuló. A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulóján az 1. helyezést elért csapat tagja volt, egyéniben a 3. helyen végzett. Tanulmányi munkája mellett versenyszerűen sportol, az Eszterházy SZSE kézilabdacsapatának tagja. Az osztály közösségének mindvégig meghatározó személyisége volt. Angol és német nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.
Papp Veronika Csilla 12.d
Kitűnő tanulmányi eredményű és példamutató magatartású tanuló. Az AJTP irodalmi versenyein éveken keresztül lelkesen és eredményesen szerepelt, 2019-ben országos1. helyezést ért el. A Reading in English angol olvasási versenyen is rendszeresen megmérette magát, több kategóriában ért el szép eredményeket. A Tömörkény István Alkotói Pályázaton novella kategóriában bronz minősítést kapott. Csapatával elsősegélynyújtó versenyen megyei 4. helyezést ért el, és éveken át aktívan részt vett a Vöröskereszt munkájában. Mind ezek mellett éveken át ő látta el az osztálypénztárosi feladatokat is. Angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.
Perge Attila Zsolt 12.c
A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulóján egyéniben és csapatban is 1. helyezést ért el. Az országos döntőben a 22. helyen végzett. Tanulmányi munkája mellett versenyszerűen atletizál, országos versenyeken 3 alkalommal nyert 400 m-es gátfutásban. Iskolánkat is eredményesen képviselte számos atlétikaversenyen. Német nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.
Rabóczki Gréta 12.a
Kitűnő tanuló. 10. osztályban a Megyei Angol Nyelvi Verseny 1 helyezettje. négy éven keresztül az osztályközösség lelkes, aktív tagja volt, emellett iskolai ünnepségek rendszeres szereplője. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik.
Szabó Virág 12.b
A Fiatalok a nemzetközi kapcsolatokban - „A Visegrádi Négyek együttműködése” középiskolai országos verseny 6. helyezett csapatának a tagja volt tavaly, és az idén is a „top 10”-be kerültek. Másodmagával megnyerte a Tudományos Akadémia országos esszépályázatát az Egy napom 2068-ban című írásával.
Szilágyi Eszter Virág 12.a
Kitűnő tanuló. 10. osztályban az Országos spanyol nyelvű vers-és prózamondó versenyen 8. helyen végzett. A Newsbrowsing Országos Angol Nyelvi Verseny 5. helyezettje lett. Közép- és felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik az angol nyelvből.
 

Keresés a cikkekben

Akadálymentes változat

 

Határtalanul projekt

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

Iskolai közösségi szolgálat

Hasznos linkek

Egy százalék!

Küldje el rendelkező nyilatkozatát a személyi adóbevallásával!

 

A támogatás céljai többek között:

• Tanítványaink képességeinek minél sokoldalúbb fejlesztése.

• Tanulóink jutalmazása.

• Taneszközök gyarapítása.

 

A kedvezményezett adószáma:

19142869-1-10

A kedvezményezett neve:

Szilágyis Alapítvány

 

Az alapítvány bankszámlaszáma:

11739009-20106603

 

Köszönjük támogatását!

Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás

Rendelkező nyilatkozat

Belépés

Design by HuGa Copyright © 2015. All Rights Reserved.