Adataink

Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium
OM azonosító: 031 598
Intézményvezető:
Rázsi Botond
 

web:
http://www.szilagyi-eger.hu

titkárság email:

eszeg@eszeg.sulinet.hu

 

001 feladatellátási hely: gimnázium

3300 Eger, Ifjúság út 2.

Központi telefonszám:
+36 36 324-808

Intézményvezető-helyettesek:
Árvai Hilda,
Barczai Tünde

 

002 feladatellátási hely: kollégium

3300 Eger, Mátyás király út 62.

Központi telefonszám:
+36 36 410-573

Kollégiumvezető:
Dudás Mátyásné

 

 

FENTARTÓI ADATOK:

Fenntartó: Egri Tankerületi Központ

Fenntartó címe: 3300 Eger, Bem tábornok utca 3.

Telefonszám: 36/795-230

E-mail: eger@kk.gov.hu

Honlap: http://kk.gov.hu/eger

Képviselő:
Ballagó Zoltán igazgató

Telefonszáma: 30/626-6280

E-mail:
zoltan.ballago@kk.gov.hu

Kedves leendő szilágyis diák!

Gratulálunk, hogy sikeresen felvételiztél iskolánkba. A beiratkozásra 2021. június 22-én kedden 8:00-tól kerül sor. Osztályfőnököd nagyon várja, hogy személyesen találkozhasson veled.

A beiratkozás meggyorsítható a Kréta-rendszer e-Ügyintézés felületén keresztül végzett előzetes adatbeküldéssel, elektronikus beiratkozással június 15-21. között:
- Erre akkor van lehetőséged, ha az általános iskolád használja a KRÉTA-rendszert.
- A szülőd/törvényes képviselőd az általános iskolai gondviselői azonosítójával és jelszavával jelentkezzen be az általános iskolád e-Ügyintézés felületére (mobil applikációban ez a funkció nem feltétlenül működik). A felületen válassza ki a „Beiratkozás középfokú intézménybe” (BKI) menüt, majd intézményünket (Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium (Gimnázium)). Az e-Ügyintézés felületén beltöltött/beírt oktatási azonosító, illetve név, születési hely és idő alapján a szoftver az iskolánk KRÉTA-rendszerébe betöltött adatok között megkeres és azonosít téged.
- Ha a rendszer megtalál téged, akkor fogadja a beküldött adatokat és dokumentumokat, és betölti az általános iskolád KRÉTA-rendszerében lévő személyes adataitokat a felületre, amelyet szülőd/törvényes képviselőd ellenőriz, és szükség esetén módosíthat, kiegészíthet.
- Ha a szülőd/törvényes képviselőd által megadott adatok alapján a rendszer nem talál meg téged intézményünk adatbázisában, akkor az e-Ügyintézés felületén egy üzenet jelenik meg, amely felhívja a figyelmet az adatok pontosítására. Ha az adatok helyesek, de a felületen továbbra is az adatpontosításra vonatkozó figyelmeztetés jelenik meg, akkor kérjük szülődet/törvényes képviselődet, vegye fel a kapcsolatot velünk (eszeg(kukac)eszeg(pont)sulinet(pont)hu, +36 36 324 808)
- Elektronikus ügyintézés esetén az adatlapot kinyomtatjuk és a helyszínen szülődnek/törvényes képviselődnek csak alá kell írni, illetve a hitelességet igazoló dokumentumokat bemutatni.

Ha nem választjátok a fenti lehetőséget, vagy nincs rá lehetőségetek, a helyszínen is ki tudjátok tölteni az adatlapot.

A beiratkozásra szülőddel/törvényes képviselőddel érkezz, mert neki is alá kell írni a beiratkozási adatlapot. Hozd magaddal általános iskolai bizonyítványodat (melyet le is kell adnod), személyi igazolványodat, lakcímkártyádat, TAJ-kártyádat, és a kormányablakban beszerezhető NEK-adatlapot a diákigazolvány igényléshez (ha ezt nem sikerül a beiratkozásig beszerezni, utólag pótolható).

A beiratkozáskor tudod befizetni a gólyatábor részvételi díját (8.000,- Ft), és a lányok a matrózblúz árát (5.800,- Ft). Ekkor tudod megírni a nyelvi felmérőt, ami ahhoz kell, hogy szeptembertől a megfelelő szintű csoportba kerülhess, és szintén ekkor tudsz - igény szerint - a kollégiumba is beiratkozni.

A covid-pandémia miatti rendelkezések következtében megváltozott gólyatáborunk időpontja és helyszíne: 2021. augusztus 17-19., iskolánk kollégiuma. A gólyatáborról bővebb tájékoztatást egy külön bejegyzésben teszünk közzé.

Ha a beiratkozás időpontja nem felel meg neked, vagy mégsem kívánsz beiratkozni iskolánkba :-(, kérjük, értesíts minket a fentebb megadott elérhetőségeken.

Üdvözlettel:
az iskolavezetés

Keresés a cikkekben

Akadálymentes változat

 

Határtalanul projekt

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával

Iskolai közösségi szolgálat

Hasznos linkek

Egy százalék!

Küldje el rendelkező nyilatkozatát a személyi adóbevallásával!

 

A támogatás céljai többek között:

• Tanítványaink képességeinek minél sokoldalúbb fejlesztése.

• Tanulóink jutalmazása.

• Taneszközök gyarapítása.

 

A kedvezményezett adószáma:

19142869-1-10

A kedvezményezett neve:

Szilágyis Alapítvány

 

Az alapítvány bankszámlaszáma:

11739009-20106603

 

Köszönjük támogatását!

Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás

Rendelkező nyilatkozat

Belépés

Design by HuGa Copyright © 2015. All Rights Reserved.